Bestuur

Het bestuur van de AMCN wordt gevormd door de onderstaande leden.


Het door hun geformuleerde bestuursmotto is:kayenta,senna,maitsiak richard en jenny locht

“Het leveren van een positieve bijdrage op het gebied van fokbeleid en gedrag, in samenwerking met de medebestuursleden”.

Voorzitter: Vacant

De Alaska Malamute Club Nederland is op zoek naar een enthousiaste voorzitter die samen met de penningmeester, secretaris en een algemeen bestuurslid (activiteiten), het bestuur van de vereniging vorm wil geven. Voorzitten van bestuursvergaderingen en ALV’s maar ook actief meedenken hoe de belangen van ons mooie ras te vertegenwoordigen.
Link naar de vacature bij de Raad van Beheer: Vacature voorzitter AMCN

Tijdelijk voorzitter: Wilma Hell-Frijters

Heeft samen met Jurgen Hell-Frijters een aantal Alaskan Malamutes, Samojeden en katten. Haar 2 dochters delen de passie voor dieren. Is in het dagelijks leven werkzaam in het hoger beroepsonderwijs.
Gaat graag wandelen, fietsen of steppen met de honden en is vaak te vinden op shows, zowel als exposant en als medewerker. Interesse gebieden liggen op het vlak van fokkerij, gezondheid en gedrag.
Email:

Secretaris: Wendy Geurtzen

Heeft 2 Malamutes: Kayla en Andor, waarmee ze graag lange wandelingen maakt en in het seizoen lekker in de omgeving stept. Heeft naast Kayla en Andor 2 katten, kippen, parkieten en koi’s.
Is werkzaam als secretaresse bij een houthandel. Is in de showring hoofdzakelijk als medewerkster te vinden.

Email:

Penningmeester: Angelique Machielsen

Penningmeester Angelique MachielsenSamen met Johan Valk is ze sinds 1994 in het bezit genomen door de Alaska Malamute, nu in het bezit van 7 Alaska Malamutes en 2 katten. In het dagelijks leven werkzaam in de kraamstal in de varkenssector. Trekt er graag op uit met de honden de bossen in wandelend met de step of met de malamutes voor de kar. Is in het seizoen, haar vrije weekenden te vinden op dryland wedstrijden. Ook is ze regelmatig te vinden in de showring. Is binnen de AMCN verantwoordelijk voor de penningen.
Email:

Algemeen bestuurslid: Daphne Osinga

Daphne is op 10 november 2019 gekozen tot algemeen bestuurslid en houdt zich vooral bezig met de portefeuille ‘Activiteiten‘.

 

 

Email:
Vragen en opmerkingen ten aanzien van activiteiten graag naar: