Bestuur

Het bestuur van de AMCN wordt gevormd door de onderstaande leden.


Het door hun geformuleerde bestuursmotto is:kayenta,senna,maitsiak richard en jenny locht

“Het leveren van een positieve bijdrage op het gebied van fokbeleid en gedrag, in samenwerking met de medebestuursleden”.

Voorzitter: Daphne Osinga

Woont met vier Alaskan Malamutes in Alkmaar en is verpleegkundige in het dagelijks leven. Hobbies: naast haar honden is zij kynologisch instructeur en geef les bij de KCWF.

Daarnaast is zij veel bezig met de eigen honden, heerlijk wandelen, steppen, trainen en ook fokt zij af en toe een nestje.

Email:   ()

Secretaris: Wendy Geurtzen

Heeft 2 Malamutes: Kayla en Andor, waarmee ze graag lange wandelingen maakt en in het seizoen lekker in de omgeving stept. Heeft naast Kayla en Andor 2 katten, kippen, parkieten en koi’s.
Is werkzaam als secretaresse bij een houthandel. Is in de showring hoofdzakelijk als medewerkster te vinden.

Email:

Penningmeester: Angelique Machielsen

Penningmeester Angelique MachielsenSamen met Johan Valk is ze sinds 1994 in het bezit genomen door de Alaska Malamute, nu in het bezit van 7 Alaska Malamutes en 2 katten. In het dagelijks leven werkzaam in de kraamstal in de varkenssector. Trekt er graag op uit met de honden de bossen in wandelend met de step of met de malamutes voor de kar. Is in het seizoen, haar vrije weekenden te vinden op dryland wedstrijden. Ook is ze regelmatig te vinden in de showring. Is binnen de AMCN verantwoordelijk voor de penningen.
Email:

Algemeen bestuurslid: Karlijn de Wild

Samen met partner Tom en twee Malamutes woont zij in het pittoreske Noord-Brabantse Esch. Ze heeft inmiddels al 10 jaar ervaring met Malamutes.
Karlijn heeft gekozen voor het bestuur omdat zij al jaren erg geniet van de activiteiten en de gezelligheid binnen de club.  Haar passie en enthousiasme voor de leuke activiteiten wil zij graag inzetten om samen met het huidige bestuur nieuwe leuke verenigingsactiviteiten voor te bereiden. Naast algemeen bestuurslid ondersteunt zij ook de redactie van het clubblad.

Email:

Vragen en opmerkingen ten aanzien van activiteiten graag naar:

Rasvereniging aangesloten bij de Raad van Beheer