Inschrijving kanovaren

Inschrijving Kanovaren met je hond

26 oktober 2019, Loosdrecht.
Sluitingsdatum inschrijving is 5 oktober, wees er snel bij want vol is vol!

Beste leden,

Ook dit jaar gaan we in samenwerking met Dogwalktrail weer een leuke superdag organiseren: Kanovaren met je hond. De dag zal plaats vinden op 26 oktober in Loosdrecht. We beginnen met een heerlijke wandeling om vervolgens na de lunch in de kano te stappen en te genieten van de omgeving en het samen bezig zijn.

Dus lijkt het je leuk om mee te doen aarzel dan niet en geef je op. Wij hopen op enthousiaste reacties van onze leden. Wie het eerst komt wie het eerst maalt, inschrijvingen zijn beperkt. Je kan je inschrijven tot 5 oktober maar let op Vol=Vol. Voor het geval er (te) veel inschrijvingen binnenkomen kan ik eventueel in overleg met Dogwalktrail een extra dag inplannen.

De koster per deelnemend lid bedragen € 40,00 p.p., dat is inclusief wandeling, lunch en kanovaren. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met een betaalverzoek als je ingedeeld bent om mee te gaan.
(bij inschrijvingen en verdelingen moeten wij kijken welke honden bij elkaar passen omdat het toch spannend is voor de honden en de veiligheid van hond en baas voorop staat)

Dit evenement is alleen voor leden, maximaal 1 hond per persoon.

De uiterste inschrijfdatum is verstreken, inschrijven via het online inschrijfformulier is niet meer mogelijk.

Heb je zelf nog ideeën voor evenementen bij jou in de omgeving laat het weten.