Uitslagen online AMCN show 2021

De uitslagen waaronder de Beste reu en Beste teef (Best In Show) van deze online fun keuring. Wij feliciteren alle winnaars en danken iedereen voor de moeite om in te schrijven.

De volledige set aan uitslagen en foto’s vind je op de uitslagen-online-amcn-show pagina.

Heb je een Facebook account dan zijn meer details te vinden op de openbare facebook groep: AMCN online hondenshow.

Met hartelijke dank aan Natalie van Burik voor de tijd die ze vol enthousiasme in het keuren van “onze” malamutes stak.

Een woordje van de keurmeester:

Met veel plezier heb ik de Alaska Malamutes, die jullie hebben ingeschreven, gekeurd.

Natuurlijk is het keuren van foto’s anders dan de honden in levende lijve te kunnen betasten en te zien zowel in stand, als in beweging. Dat is waar we allemaal weer naar uitkijken, maar om op deze manier zo veel honden van een ras te zien te krijgen is ontzettend leuk.

Tussen de inschrijvingen was goed te zien wat een variateit aan types en kleurslagen er zijn. Uiteindelijk is het voor mij als (aspirant) keurmeester van belang de honden te selecteren waarvan ik denk dat ze de rasstandaard zo dicht mogelijk benaderen en dus rastypisch zijn qua uitstraling en bouw en waarbij duidelijk te zien is of het een reu of teef betreft.

Dank aan de AMCN voor de uitnodiging om als aspirant keurmeester voor het ras jullie FB funkeuring te mogen keuren en dank aan alle mensen, die de moeite hebben genomen om hun honden op de foto te krijgen volgens de instructies en ze in te sturen voor deelname. Ik hoop dat jullie net zo veel plezier hebben gehad als ik. Felicitaties aan de winnaars en hopelijk kunnen we elkaar zo snel mogelijk weer in het echt ontmoeten.

Natalie van Burik