AMCN Jaarkalender

Beste Malamute liefhebbers en AMCN leden,

De AMCN maakt het dit jaar mogelijk om een unieke Alaska Malamute jaarkalender te bestellen. Deze jaarkalender komt vol te staan met schitterende foto’s die u, als lezer, lid en/of liefhebber, kan inzenden van uw Malamute(s).

Leuk om zelf op te hebben hangen, maar ook leuk om cadeau weg te geven. Bijvoorbeeld onder de boom met Kerst of voor nieuwe pup-eigenaren wanneer u fokker bent.

De kalender is te bestellen voor €14,95 inclusief verzenden. Enkel wanneer er genoeg bestellingen geplaatst worden, kan overgegaan worden op een definitieve bestelling, dus laten we hopen op mooie en leuke input en een mooi aantal bestellingen en aanlevering van foto’s voor op de kalender!

Tevens start de redactie van het clubblad binnenkort weer met het vormgeven van het clubblad voor al haar leden. Wij vinden het nog altijd leuk om foto’s en stukken te ontvangen van lezers over hobby’s en of bijzonderheden. Ook mag de overleden trouwe viervoeter worden herdacht in een in memoriam. Suggesties voor thema’s en onderwerpen zijn ook altijd welkom. Wij gaan er dan weer voor zorgen dat het blad vol leesvoer door de brievenbus komt!

Mochten er vragen zijn over het plaatsen van een bestelling, de kalender of misschien wilt u iets aanleveren voor de nieuwe editie van het AMCN clubblad, dan mag er gemaild worden naar