AMCN Discussie Forum (nieuw)

De AMCN introduceert een nieuw Discussie Forum.

Op het forum kunnen leden van de AMCN over allerlei onderwerpen met elkaar discussiĆ«ren, adviseren, raad vragen of tips en trucs uitwisselen en dat alles in een veilige omgeving vrij van ongenode gasten. Misschien ben je wel op zoek naar wandelmaatjes of speciale attributen voor sport of spel of wil je reageren op een artikel in het clubblad, alles kan en alles mag zolang we elkaar maar met respect behandelen. Waar het forum uitdrukkelijk niet voor is bedoeld is het uitwisselen van foto’s, daarvoor zijn andere media meer geschikt.

We hebben getracht het forum zo gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten. Alle berichten binnen het Forum zijn uitsluitend zichtbaar voor ingelogde AMCN leden, de privacy van de deelnemers is daarmee gewaarborgd, dus vrij van pottenkijkers als facebook en google.

Het forum is nu operationeel en u kunt zich hiervoor aanmelden; graag met uw eigen naam (geen alias) en bij voorkeur met het e-mailadres wat al bij ons bekend is. U kunt eerst even rondkijken zonder zich officieel aan te melden, maar als u de inhoud van berichten wil inzien, berichten plaatsen of reageren op een onderwerp, moet u zich eerst aanmelden. Wij checken dan of diegene die zich aanmeldt inderdaad lid is van de AMCN, waarna de goedkeuring volgt en u actief kunt deelnemen aan het forum.

We doen ons uiterste best om verzoeken tot toegang zo snel mogelijk goed te keuren maar het kan soms wel enkele dagen duren vooraleer uw account wordt geactiveerd, daarvoor vragen we alvast uw begrip.

Het webadres is: http://forum.amcn.nl