Update Malamute event!

Tot onze spijt moeten wij meedelen dat vanwege een zeer teleurstellend aantal inschrijvingen na overleg met het bestuur is besloten dat het malamute event op 14 oktober a.s. niet door kan gaan.

Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor de deelnemers een teleurstelling is. Om die teleurstelling enigszins te verzachten organiseert de werkgroep voor degenen die hebben ingeschreven een mooie wandeling met wat leuke speloefeningen. Op dit moment wordt nog bekeken waar en hoe dit gerealiseerd wordt maar dit zal ergens in de bossen in de buurt van Heteren/Arnhem zijn zodat de locatie niet al te veel verschilt van de oorspronkelijke locatie.

Tijdens de wandeling zal worden gezorgd voor koffie/thee en een heerlijke traktatie voor mens en malamute. Dit wordt ter compensatie aangeboden door de AMCN. Houd rekening met een programma ergens tussen 11.00 en 14.30 uur.

Ingeschreven deelnemers voor het malamute event zijn inmiddels via e-mail op de hoogte gebracht. Het inschrijfgeld dat is overgemaakt voor deelname aan het event wordt door de AMCN terugbetaald.

Graag vernemen wij van de ingeschreven deelnemers uiterlijk 7 oktober of je naar de wandeling komt. Je kunt je aanmelden door de e-mail te beantwoorden die je inmiddels ontvangen hebt. Krijgen wij geen reactie dan gaan we ervan uit dat je niet komt. Als je je hebt aangemeld voor de wandeling ontvang je van ons volgende week de informatie.

Nogmaals: wij vinden het erg jammer dat het event niet door kan gaan maar we hopen met deze wandeling een leuk alternatief te kunnen bieden. De wandeling staat dan ook alleen open voor de inschreven deelnemers en de vrijwilligers die zouden helpen op het event.

Werkgroep KCM/JHD AMCN
Wendy Engels en Veronique van Delen