Malamute-Event 14 oktober 2018

Een activiteitendag voor alle leden met hun malamute maar met een maximum op het aantal deelnemers. we proberen we er een leuke, actieve dag van te maken met een klein competitie element. Alles is gericht op het samenspel tussen baas en hond.

Wil je meedoen? ….. wees er dan snel bij en schrijf je in, want we laten maar 45 honden toe.

Geen lid ? Voor € 7,50 extra bent u dit jaar lid van de AMCN en geniet u van de vele voordelen die de club biedt.

De inschrijving sluit op 1 oktober of op het moment dat het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Challenge-onderdelen:
  • challenge werkende malamute
    onder deskundige begeleiding worden de malamutes (per leeftijdcategorie) en hun baasjes door een parcours geleid waar allerlei facetten van het werken met de malamute aan bod komen
  • challenge gehoorzame malamute
    onder deskundige begeleiding wordt van baas en malamute een aantal oefeningen gevraagd
  • challenge mooiste malamute
    keurmeester A. Machielsen zal de malamutes (per leeftijdcategorie) beoordelen en een keurverslag opmaken. Indien vooraf opgave heeft plaatsgevonden, kan een fokker een nest met ouderdieren in de ring laten verschijnen en wordt een nestverslag opgemaakt.

Per onderdeel wordt de ‘leukste’ hond (of combinatie) gekozen en maak je kans op de ‘clubtitel’ “Challenge-winner 2018”.

Naast deze challenge-onderdelen zijn er natuurlijk informatiestands zoals: gedrag/gehoorzaamheid en opvoeding, vachtverzorging en de werkende malamute.

­Uiteraard zullen stands aanwezig zijn van onze Redactie en de Ras- en Pupinfo en is er de mogelijkheid om lekker te shoppen bij de stands die geselecteerd zijn op hun specialisatie in artikelen voor de malamute- en sledehondenliefhebber.

Het Event is voor alle leden van de AMCN met Alaska Malamutes vanaf 3 mnd oud incl. castraten.

Schrijf je snel in; het startnummer wordt afgegeven voor alle onderdelen: Inschrijfformulier malamute event

Veronique van Delen : 0492-384398
Wendy Engels (moc.b1537694032ulcet1537694032umala1537694032m@gw1537694032) verwerking inschrijf formulieren : 06-46475866

Anders dan bij een Jongehondendag geldt voor dit evenement dat de deelnemer lid moet zijn van de AMCN. Ben je (nog) geen lid maar wil je wel graag mee doen aan dit evenement: voor € 7,50 kun je lid worden voor de rest van 2018 en ontvang je bovendien het uiterst informatieve en leuke clubblad.