Lezing – Herpes in de Fokkerij

De SHKN (Siberian Husky Klub voor Nederland) organiseert op 16 juni a.s. een lezing en zij nodigen alle leden van de rasgroep 5 rasverenigingen uit voor de lezing ‘Herpes in de Fokkerij’ door Drs Martine Carrière-Bothof.

Adres:
Koningweg 23A, 6816TD Arnhem

Agenda:
10:45 – 11:00 inloop
11:00 – 12:30 Lezing Herpes in de Fokkerij (incl. tijd voor vragen)
 

Lezing

Drs Martine Carrière-Bothof is een van de dierenartsen die de SHKN bijstaan bij diergeneeskundige vragen en is mede-eigenaar van Sterkliniek Ermelo. Haar interesse in voortplanting bij honden is de reden dat wij haar hebben gevraagd om een lezing te verzorgen over Herpes in de Fokkerij. Hoe kan je herpes voorkomen, hoe bescherm je de reu, teef en pups. Wat is de reden dat teven leeg kunnen blijven bij een herpesbesmetting, enzovoort…

Er is tijd ingepland om eventuele vragen te beantwoorden en we hopen op een interactieve lezing.

Martine is afgestudeerd in 1986 en de internist bij uitstek in de sterkliniek Ermelo. Zij heeft een brede belangstelling, maar de meeste interesse gaat uit naar de fertiliteitsbegeleiding, kennelbegeleiding en de zorg voor het pasgeboren dier. Daarnaast heeft ze zich toegelegd op de diagnostische beeldvorming (echografie, endoscopie). De laatste jaren is zij chef de clinique en coacht ze de jongere collega’s en de studenten van de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Zij neemt ook plaats in een vakjury op het Nationale Congres voor Dierenartsen en geeft ook leiding aan de Technische Commissie van de Sterkliniek Dierenartsen.

Kosten

De bijdrage in de kosten is voor niet-leden EUR 5,- p.p. incl koffie/thee.

Graag ontvangt de SHKN vóór 12 juni a.s. uw aanmelding (incl. aantal
personen) op ln.nk1561430059hs@ei1561430059latan1561430059.