Inschrijving kanovaren

Inschrijving Kanovaren met je hond

26 oktober 2019, Loosdrecht.
Sluitingsdatum inschrijving is 5 oktober, wees er snel bij want vol is vol!

Beste leden,

Ook dit jaar gaan we in samenwerking met Dogwalktrail weer een leuke superdag organiseren: Kanovaren met je hond. De dag zal plaats vinden op 26 oktober in Loosdrecht. We beginnen met een heerlijke wandeling om vervolgens na de lunch in de kano te stappen en te genieten van de omgeving en het samen bezig zijn.

Dus lijkt het je leuk om mee te doen aarzel dan niet en geef je op. Wij hopen op enthousiaste reacties van onze leden. Wie het eerst komt wie het eerst maalt, inschrijvingen zijn beperkt. Je kan je inschrijven tot 5 oktober maar let op Vol=Vol. Voor het geval er (te) veel inschrijvingen binnenkomen kan ik eventueel in overleg met Dogwalktrail een extra dag inplannen.

De koster per deelnemend lid bedragen € 40,00 p.p., dat is inclusief wandeling, lunch en kanovaren. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met een betaalverzoek als je ingedeeld bent om mee te gaan.
(bij inschrijvingen en verdelingen moeten wij kijken welke honden bij elkaar passen omdat het toch spannend is voor de honden en de veiligheid van hond en baas voorop staat)

Dit evenement is alleen voor leden, maximaal 1 hond per persoon.

Inschrijf formulier

Van elk deelnemend lid gelieve de voorletters en achternaam opgeven waaronder het lidmaatschap is geregistreerd.

* verplicht veld
** Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in onze opdracht worden gemaakt. Het kan voorkomen dat andere deelnemers foto’s maken tijdens dit evenement. De AMCN heeft daar geen invloed op, maar wij gaan ervan uit dat deze deelnemers ook terughoudend zijn bij het plaatsen van foto’s en video’s op internet.

Het inschrijfformulier wordt verzonden naar moc.b1566492028ulcet1566492028umala1566492028m@net1566492028ietiv1566492028itca1566492028, hier kun je ook terecht voor eventuele vragen of opmerkingen.

Heb je zelf nog ideeën voor evenementen bij jou in de omgeving laat het weten.